Kotityöpalvelu

Kotityöpalvelustamme voitte tilata siivousta, ulkoiluapua ja asiointipalvelua. Yhdistyksellämme on pitkäaikainen kokemus työpalvelujen tuottamisesta.  Työ tehdään pääsääntöisesti asiakkaan omilla työvälineillä ja pesuaineilla. Asiakas ohjeistaa työntekijän työtehtäviin sekä huolehtii asianmukaisista, ehjistä ja turvallisista työvälineistä.

Työpalvelutilaukset ja tiedustelut: 

puh. 040 534 9122 tai sähköpostitse 4h@tuusniemen.fi

Palvelun tavoitteet päivitetään vuosittain. Yleisimpiä tavoitteita ovat mm. asiakaslähtöisyys ja toiminnan eettisyys, laadukkaat palvelut, koulutettu henkilökunta, saumaton yhteistyö eri tahojen kanssa sekä asiakaspalautekäytäntö. Kaikilla työntekijöillämme on tapaturma- ja vastuuvakuutus.

Laskumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia verotuksessa. Vuonna 2022 kotitalousvähennys on  60 % laskun määrästä (100 €:n vuosittainen omavastuuosuus). Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivulta

Tällä hetkellä voimassa oleva hinnasto alla. Tuusniemen 4H-yhdistys ei ole arvonlisäverovelvollinen, joten hintoihin ei lisätä ALV:ia. Asiakkaalta peritään matkakorvaus, mikäli matkan pituus ylittää 5 km/suunta.