Tuusniemen 4H-yhdistyksen liittymislinkki.
Liity tästä.

Jäsenyys


4H-yhdistys on lapsia ja nuoria varten.

Yhdistys on olemassa, kun sillä on jäseniä ja yhdistys on jäseniään varten. Meille ovat tärkeitä erityisesti 6 - 28-vuotiaat nuorisojäsenet, joiden lukumäärä vaikuttaa merkittävästi saamaamme rahoitukseen. 

Jäsenmaksu on Suomen 4H-liiton hallituksen päätöksen mukaisesti 35 €/vuosi/jäsen tai 70 €/vuosi/jäsenperhe (kaikki perheen 6 - 28-vuotiaat sekä vanhemmat, samassa osoitteessa asuvat).

Jäsenmaksu sisältää toiminnan lisäksi vakuutuksen 4H-toiminnassa ja jäsenkortin, jolla saa alennuksia ja etuuksia yhdistyksen toiminnasta ja joistain yrityksistä.

Jäseneksi voit liittyä täällä. Jäsenyys jatkuu toistaiseksi niin kauan, kunnes ilmoitat lopettavasi jäsenyyden. Jos haluat liittyä jäseneksi määräajaksi, ilmoita siitä erikseen 4H-yhdistykseen.


Digitaalinen jäsenkortti

4H on siirtynyt käyttämään digitaalista jäsenkorttia. Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi. Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan.

Jos jäsentiedoistasi/lapsesi jäsentiedoista/perheenne jäsentiedoista ei löydy huoltajan yhteystietoja (sähköposti, puhelinnumero), et pääse kirjautumaan digitaaliselle jäsenkortille. Tällöin sinun tulee olla yhteydessä meihin, jotta voimme tallentaa huoltajan yhteystiedot jäsenrekisteriimme. 

4H:n jäsenenä tietosi ovat jäsenrekisterissämme. On tärkeää, että päivität jäsentietosi, kun osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi muuttuu. Pystymme palvelemaan jäseniämme parhaiten silloin, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla.

4H:n jäsenenä sinulla on käytössäsi niin paikallisia kuin valtakunnallisia jäsenetuja. Näet kaikki käytössäsi olevat jäsenedut omalla digitaalisella jäsenkortillasi.

Tarkempaa tietoa digitaalisesta jäsenkortista: 4h.fi/jasenyys/jasenelle/


Paikalliset 4H-jäsenetupaikat:

- Kukkatupa, -10 % normaalihintaisista kukista ja lahjatavaroista

- Sawon Novas OY, -5 % pientavaroista

Muista esittää jäsenkorttisi kassalla!